vrijdag 14 februari 2014

Last minute woman strikes again...

Vorige zondag stond er een babyborrel op het programma. Dat wisten we al lang, al héél lang, al van in september zelfs! En toch ben ik er in geslaagd om pas gisterenochtend aan het zelfgemaakte stukje van het cadeautje te beginnen...

Om half 1 moesten we vertrekken en ik klokte af op 12u25. Net op tijd, toch?! Vroeger opstaan op zondag had mijn probleem natuurlijk ook kunnen oplossen... De voorbereidingen (badstof knippen, altijd plezier!) deed ik al, maar door omstandigheden werd vorige week enorm druk met veel gerij en kreeg ik geen kans om verder te werken. Het werden twee slabbetjes en de giraf wou ik er absoluut nog bij. Dat was ineens ook de grote schuldige van mijn race tegen de tijd! 

We kochten een cadeautje van op de lijst, maar aangezien de mama van de nieuwe spruit ook een creatieve madam is, mocht iets handgemaakt toch niet ontbreken. 
Het geboortekaartje was geïnspireerd op een stofje met vlagjes. Er was geen tijd meer om ook nog een vlaggenlijn te stikken dus ik zette mijn wederhelft aan het werk om een vlagje te maken met mooie papiertjes en een satéstokje. Kwestie van in het thema te blijven hé.

De resultaten:



Ook de fiere mama had zich aan haar naaimachine gezet, kijk eens naar de knappe doopsuikerzakjes:


Welkom Marcel!

dinsdag 11 februari 2014

Lucky day

Vandaag was een geluksdag! Bij thuiskomst zat dit prachtige pakje in de brievenbus:




















Een prachtig versierde envelop, hiervan alleen al was ik onder de indruk, deze zal zeker niet in de vuilbak verdwijnen! 

De inhoud:




















Jullie raden het misschien al? Ik won één van de prachtige ritstasjes van Emmel . Zo fijn afgewerkt, enorm blij ben ik ermee! Op de achterkant zat een prachtige button en er zaten ook nog twee prachtige kaartjes bij. Ik werd verwend, nogmaals heel erg bedankt Emmel!

Verder kreeg ik ook nog een e-mailtje dat mijn pakje aangekomen was in het Kiala punt. Ik bestelde bij Fino in Fondo een stofje voor mijn volgende project in de naailes. (ik kon het ook niet laten om de eekhoorntjes als extraatje te bestellen, oeps...)
Toen ik het pakje zag, kreeg ik echt het gevoel dat ik een cadeautje gekregen had:






















Dit is een webshop waar ik zeker nog zal bestellen!