zondag 17 maart 2013

Nieuwe (oude) spullekes!

Mijn wederhelft en ik gaan al eens graag naar de kringwinkel. Soms vind je niks, maar op andere dagen des te meer.
Regelmatig gaan er boeken mee naar huis. Ik lees graag en heb daar ook de tijd voor op de trein 's ochtends en 's avonds. Simpele romannekes zijn mijn favoriete leesvoer voor op de trein, boeken waar je niet te hard voor moet nadenken.

Gisteren was het retrodag in de kringwinkel. Dan vallen er vaak heel plezante dingen te scoren. Natuurlijk hebben wij dus een bezoekje meegepikt en zie hier de buit:


Een retro oranje bureaulampje, ideaal om 's avonds bij te lichten aan de naaimachine!
Volgens de titel van het boek "Het beste naaiboek". Ik heb er al eens doorgebladerd en er staat echt veel informatie in.
Een opbergkistje voor naaigaren en andere naaibenodigdheden.
Retro "doekskes". Die zal ik zeker nog wel ergens in een projectje kunnen verwerken. Ik vond ze mooi en kon ze niet laten liggen! Voor dat geld hoeft dat ook niet...

Verder heeft mijn wederhelft nog enkele toffe lp's op de kop kunnen tikken voor in zijn verzameling (jammer dat de "goede" platen vaak veel meer kosten dan de Vlaamse schlagermuziek) en natuurlijk weer enkele boeken. We kunnen weer verder voor een tijdje!

9 opmerkingen:

 1. Een volgertje er bij. groeten Katrientje. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel tof ... ik doe dat te weinig... opbergkistje is heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soms zijn er echt wel toffe dingen te vinden en voor geen geld!

   Verwijderen
 3. Ooooh dat boek heb ik ook! Overgeërfd van de grootmoeder! Is echt een schat aan informatie! Staan verschrikkelijk ouderwetse dingen in maar het is zeer compleet! Van paspel tot ritsen, plooien, smokken en zelfs informatie over soorten vezels! Goede koop gedaan! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zalig he, dat boek! Er staat inderdaad echt veel in, dat gaat zeker nog van pas komen. Ik was er echt content mee :-)

   Verwijderen
 4. Zalig die kringloopvondsten!!ik ga je ook volgen, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja plezant he! Ik ben eens op je blog gaan piepen, altijd fijn om nieuwe, toffe blogs tegen te komen. Ik volg je nu ook! Groetjes

   Verwijderen