vrijdag 14 februari 2014

Last minute woman strikes again...

Vorige zondag stond er een babyborrel op het programma. Dat wisten we al lang, al héél lang, al van in september zelfs! En toch ben ik er in geslaagd om pas gisterenochtend aan het zelfgemaakte stukje van het cadeautje te beginnen...

Om half 1 moesten we vertrekken en ik klokte af op 12u25. Net op tijd, toch?! Vroeger opstaan op zondag had mijn probleem natuurlijk ook kunnen oplossen... De voorbereidingen (badstof knippen, altijd plezier!) deed ik al, maar door omstandigheden werd vorige week enorm druk met veel gerij en kreeg ik geen kans om verder te werken. Het werden twee slabbetjes en de giraf wou ik er absoluut nog bij. Dat was ineens ook de grote schuldige van mijn race tegen de tijd! 

We kochten een cadeautje van op de lijst, maar aangezien de mama van de nieuwe spruit ook een creatieve madam is, mocht iets handgemaakt toch niet ontbreken. 
Het geboortekaartje was geïnspireerd op een stofje met vlagjes. Er was geen tijd meer om ook nog een vlaggenlijn te stikken dus ik zette mijn wederhelft aan het werk om een vlagje te maken met mooie papiertjes en een satéstokje. Kwestie van in het thema te blijven hé.

De resultaten:Ook de fiere mama had zich aan haar naaimachine gezet, kijk eens naar de knappe doopsuikerzakjes:


Welkom Marcel!

5 opmerkingen:

 1. Leuke cadeautjes! Last minute dat overkomt mij nu ook vaak ... ;o) En dan de opluchting als het net op tijd af is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij mij exact hetzelfde: de dag voor het kraambezoek nog beginnen te naaien!
  De doopsuikerzakjes zijn schitterend, echt een mooie kleurencombinatie.

  De wederhelft knutselde een mooie vlag in elkaar. Marcel zal tevreden ermee zijn geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh is dat nu niet overal zo... op het allerlaatste nippertje vollen bak beginnen werken (dat was vroeger bij het "blokken" ook al zo bij mij...daarover kan ik nu nog nachtmerries hebben! :( ) dat is dus nooit over gegaan... maar 't moet gezegd! De giraf is so cute! Die mocht echt niet ontbreken! En de Marcelvlag? Helemaal ok! Net dat beetje extra aan het cadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is leuk gemaakt en op een record tempo. Ook de suikerboontjes zijn leuk gedaan van de mama. Groeten Katrientje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Blij om te lezen dat ik niet de enige ben met het "last minute probleem" ;-)

  BeantwoordenVerwijderen