dinsdag 18 november 2014

Hard Rock baby op komst bij vrienden...

Onlangs kregen we het fijne nieuws dat er een kindje op komst is bij goede vrienden. De papa is één van de festivalgangers waarmee mijn wederhelft graag op stap gaat.

Vorig weekend spraken we af om mijn verjaardag te vieren en een klein cadeautje voor de toekomstige spruit kon natuurlijk niet ontbreken. Of ik een slabbetje kon maken? Eentje met de ster van Metallica erop?! Ahja, ze zijn megafan van Metallica, dat was dus echt een must.

Zwart zei de wederhelft, met een rode ster. Daar had ik toch mijn twijfels bij, ik vond dat nogal hard voor een klein, onschuldig boeleke. Voor de kleuren volgde ik toch maar mijn eigen gevoel... Het werd een rood katoentje met gele badstof, rode biais met witte sterren en dan toch maar een zwarte ster. Het resultaat:


De commentaren? Wauw, zo knap, dat gaat snel versleten zijn! Waarop 1 van de 3 musketiers antwoordde: het is niet voor jou hé, maar voor de baby. Juist ja...

6 opmerkingen:

 1. Gewéldig !! Moest ik een boeleke hebben, ik zou onmiddellijk bij u zo'n slabbetje bestellen ! (Hier immers nog een Metallica fan ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whow jong... knap hoe je die ster hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig!!! Hahaha. Ik denk dat er snel een volgende bestelling zal komen, als dit slabje versleten is!
  Mijn man zou zo'n slab ook helemaal super vinden. Is ook een Metallica fan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo tof, zo'n persoonlijk cadeautje.
  Dit gaat zeker met plezier gebruikt worden :-)

  BeantwoordenVerwijderen