woensdag 1 april 2015

Big Blogameetup

Zaterdag was ik, samen met ongeveer 120 andere gelijkgestemde zielen, aanwezig op de Big Blogameetup in Antwerpen. Met een klein hartje dacht ik aan de gezellige inwoonsters van Misteria Lane en hun geslaagde blogmeet en waagde de stap naar de net iets groter uitgevallen versie...
Het was er niet minder gezellig, een beetje overweldigend misschien, dat wel!
Vanaf 16u werden we verwacht door de 4 enthousiaste organisatoren Heidi, Lobke, Saartje en Soetmin. Met mijn naamkaartje in de aanslag ging ik op zoek naar een gesprekspartner. Lang werd er niet gezocht, het zat daar vol met creatieve breinen!

Naast creatieve vrouwen, waren er ook enkele gastsprekers aanwezig. Jo Thuys van Sound of C gaf ons wat meer uitleg over blogs en PR. 
Handmade with Love by Siemens werd ook vertegenwoordigd en stelde ons hun concept voor. Wie zin heeft, kan zich aanmelden als Helping Hand.
Ilse Saenen van Omega Pharma stelde ons enkele producten uit hun gamma voor die we dan ook nog eens zelf mogen uittesten, dat wordt genieten!
Vooraleer we terug aan de babbel konden, kregen we nog wat meer uitleg over Daisycon en affiliate links. 


Tussen de presentaties en de vele babbels door werd het buffet, verzorgd door Culinette, geopend. Het zag er allemaal even lekker uit, maar door mijn vetarme dieet DACHT ik dat ik er niet van zou kunnen proeven. Dat was buiten de fantastische organisatie en de bereidwilligheid van Culinette gerekend. Op voorhand had ik gevraagd of het een grote schande zou zijn om zelf iets te eten te voorzien. Toen ik stond aan te schuiven, toverden ze plots een volledig vetarme maaltijd tevoorschijn, speciaal voor mij, ik was geroerd!


Verder werden we ook nog verwend met dik gevulde goodiebags, inderdaad bags! We kregen niet 1, maar wel 2 exemplaren. Er was er eentje bij specifiek van Omega Pharma en nog een andere met leuke hebbedingen. Het was enorm nagenieten bij het uitpakken ervan. Kijk maar even mee:


Verder won ik ook nog een nagellakje van Pronails, ziet mij glunderen!
Conclusie: het was een zeer aangename avond waar ik plezante madammen heb leren kennen. Jammer dat er geen tijd was om met iedereen een babbeltje te doen...
Merci ladies voor het organiseren van dit fantastische event!

23 opmerkingen:

 1. Amai dat was wel een heel professionele organisatie daar !!! Daar kunnen de madammen van Misteria Lane niet tegenop... (Hm, volgende keer ga ik toch Omega Pharma eens aanspreken, zo ne goodie bag zie ik wel helemaal zitten zunne !)
  En ik zie zelfs Oreos... Hmmmm lekker.... (Dedju ik sta nog altijd op dieet dus mag niet...)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat de drempelvrees voor Misteria Lane een pak minder groot zou geweest zijn. ;-)
   De oreo-koekjes zitten nog braaf in de doos, vrijdag word ik geopereerd, misschien mag ik een paar weken nadien eens proeven hahaha.

   Verwijderen
 2. Dat klinkt als een heerlijke dag, geniet van je gekregen producten, zo leuk om zomaar eens verwend te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blogmeets zijn fantastisch! Daarvan kan ik meespreken... deze aankondiging heb ik gemist... maar ik vrees dat ik een beetje aan de "ouwelijke" kant zou gezeten hebben...of heb ik het mis? Tof die goodie bags! Succes vrijdag... jammer dat we er 2 weken niet zijn anders had ik je kunnen komen bezoeken! Verdorie toch!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vond het heel erg fijn om de blogmadammen eens in het echt te zien en nieuwe blogs te leren kennen. Er waren echt veel verschillende leeftijden hoor!
   Als ik geluk heb, mag ik zaterdag al naar huis!
   Ik veronderstel dat ze de mensen graag buiten willen voor Pasen zeker?! ;-)
   Toch een beetje zenuwachtig...

   Verwijderen
  2. Ik ga voor je duimen en aan je denken! 't Komt helemaal goed en superfijn dat je met Pasen alweer thuis bent!

   Verwijderen
  3. Huppekee 't is alweer achter de rug zie! Heb aan je gedacht! Hopelijk alles vlot verlopen?

   Verwijderen
  4. Mercikes voor de bemoedigende woorden, alles goed verlopen! Zaterdag mocht ik al terug naar huis (gelukkig). Wat ik niet verwacht had, is dat ik vooral enorm veel last had van mijn nek en schouders. Dat is blijkbaar normaal bij zo'n operaties omdat ze je buik opblazen, dat heeft me toch drie dagen serieus parten gespeeld en het is er nog niet helemaal uit. Voor de rest voelt alles wat stijf aan en de wondjes trekken, maar het valt wel mee. De verplichte steunkousen, daar zal ik maar niet over uitweiden haha. ;-)

   Verwijderen
 4. Het was idd een leuke avond! Fijn je te leren kennen!
  Liefs Saartje

  http://saartjeathome.blogspot.Be

  BeantwoordenVerwijderen
 5. We moeten zeker nog is afspreken e. Ik zou dat wel tof vinden. Groetjes! Ps: bedankt om mij in je bloglijst zet. Ik voeg jou er nog bij mij toe!

  http://wollebolbyeefje.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo te zien was het er erg leuk.

  Die van Misteria Lane kunnen er nog iets van leren.
  Je ziet er inderdaad heel erg gelukkig uit met je gewonnen cadeautje.

  Verder wens ik je heel veel goede moed voor vrijdag en vlug weer thuis. Ze zullen met Pasen inderdaad zoveel mogelijk patiënten weer naar huis sturen. Dat valt allicht mee. Maak maar een lekker bedje bij thuiskomst met veel kussens zodat je goed kan handwerken en rusten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De grote blogmeet kon qua gezelligheid toch niet tippen aan die van Misteria Lane hoor. ;-)
   Bedankt voor de moed, het bedje staat al vol kussens te wachten!

   Verwijderen
 7. Jammer ja dat het er niet van gekomen is dat we met elkaar aan de babbel zijn geraakt. Daar moeten we bij een volgende editie zeker iets aan doen. Succes met de operatie !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Succes vrijdag! Dat komt allemaal wel in orde! Ik kon jammer genoeg niet aanwezig zijn op de blogameetup, en vind dit nu wel heel erg jammer, als ik al die blogberichten van iedereen lees...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt en misschien komen we elkaar op een volgende keer wel eens tegen?!

   Verwijderen
 9. Succes met je operatie, en hopelijk kunnen die oreo's binnenkort aangebroken worden! Leuk je even gezien te hebben zaterdag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt. Als ze tegen dan niet gesneuveld zijn door de huisgenoten. ;-)
   Het was inderdaad fijn om je eens in het echt te zien!!

   Verwijderen
 10. Oh daar had ik wel bij willen zijn, misschien een volgende keer? En hoe weet je wanneer dit doorgaat en waar? Jullie hadden duidelijk een fijne dag. Succes nog (lees ik daar operatie?) en nog veel plezier met je goodie bags!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tof dat je het zo tof vond ;-) Graag tot de volgende!

  BeantwoordenVerwijderen