woensdag 3 augustus 2016

Mandjes Mania

De naaimachine is nog steeds niet al te vaak boven water gekomen, maar de mandjes mania van een paar weken geleden deden de naaikriebels wel heel hard oplaaien.

Overal zag ik prachtige mandjes gemaakt van touw en naaigaren opduiken. Bovendien werden ze aangeprezen als een snel-klaar projectje. Exact wat ik nodig had dus! De 70e verjaardag van de creatieve mama van lief trok me helemaal over de streep. Even de werk beschrijving van de Zuster van erbij nemen en ik kon aan de slag.

Niet veel tijd later en een volledig bobijntje garen verder toverde ik dit tevoorschijn:

Foto credits: ons snottebELKE
Het paarse naaigaren koos ik op basis van wat we in het mandje gingen stoppen, een assortimentje zeepjes en verwennerijtjes met lavendel. Je kan dus wel zeggen dat paars de rode draad was.

Aangezien het verrassingsfeest bij ons in het nieuwe stekje plaatsvond en ik NATUURLIJK alles last minute nog moest inpakken, vergat ik foto’s te maken. Gelukkig hebben we lief zijn allerliefste nichtje nog die tijdens haar vakantie bij haar oma toch nog enkele foto’s maakte. 

En de schoonmama? Die was heel erg blij met haar cadeau en het verrassingsfeest. 

5 opmerkingen:

  1. Ha ook gebeten door het mandjesvirus? Mooi! Je schoonmama zal wel blij geweest zijn met dit mandje en het lavendelassortiment! Ze is met haar gat in de boter gevallen met zo'n schoondochter! Dat ze dat maar weet! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ho tof zon mandje!!!! t Staat ook nog op mijn lijstje om eens te proberen. Ik zal een van dees die tutorial al eens bekijken en kijken of ik touw in huis heb waar ik dat eens mee kan uittesten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi gemaakt! Ziet er keurig uit. XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen