maandag 13 mei 2013

BINGO!

Vorige week schreef ik me in om mee te doen aan het plezante spel van de creatieve Juffra Toertjes! We spelen vanaf vandaag Bingo, ik kijk er al naar uit! De kaart en twee lapjes stof (ideaal voor een klein projectje zoals een ritstasje) kreeg ik vorige week al in de brievenbus (waarvoor dank!). De envelop was trouwens ook super, wat een werk seg!


Gisteren was het moederkesdag, wij gaven cadeautjes aan de mama's (ze waren er blij mee!), maar bij de oma kreeg ik zelf een cadeautje:


Haar naaikistje! Ze had het leeggemaakt en zelfs helemaal opgeblonken met olie, wat ne service! Het stak al lang mijn ogen uit en bij haar stond het al een tijdje in de weg. Ik zal er bij ons thuis zeker een goed plaatsje voor vinden. Ook hier een bingo-gevoel dus!

Het kistje is toch eens zo leuk omdat het van bij ons oma komt. Ik had er al een paar keer ergens bijgestaan, maar dit heeft voor mij toch een extra betekenis.

6 opmerkingen:

 1. ik kijk ook al uit naar de bingo! En wat een leuk kistje zeg! ben jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof dat jouw oma dat kistje voor jou bewaard heeft ! Om te koesteren ! Succes met de bingo (ik was rijkelijk te laat) !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk je kistje, super!!
  Ik doe ook mee met de bingo, heb alleen de kaart nog niet ontvangen :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat naaikistje ie een super cadeau, echt iets op te koesteren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. whoup, ik doe ook mee aan de bongo. leuk kistje.

  BeantwoordenVerwijderen