maandag 8 juli 2013

Een prijs die zeer goed van pas kwam!

Vorige week won ik de allerlaatste prijs uit de felbegeerde prijzenpot van de grootse bingo van Juffra Toertjes. Nog geen dag later zat onderstaand prachtig ingepakte cadeautje al in de brievenbus:
Ik won een pak knutselpapier en washitape. Blij dat ik was!

Ondertussen kwam het knutselpapier al goed van pas... Gisteren besloot ik vlak voor het verjaardagsfeestje van mijn wederhelft zijn petekind om toch nog snel een boekje met stof te kaften als extra cadeautje. Een tof stofje, wat flockfolie EN natuurlijk mijn pas verworven knutselpapier werden bovengehaald.

Op de stof streek ik eerst vliesofix, ik haalde het papier er af en streek de stof met vliesofix daarna op de kaft van het boekje. Eigenlijk kan je dit gewoon doen volgens het principe van boeken kaften met papier, het enige verschil is dat er een strijkijzer aan te pas komt. Als afwerking kleefde ik twee stukjes knutselpapier op de binnenkanten vooraan en achteraan zodat de stofrandjes verborgen zaten. En als extraatje: haar naam in flockfolie.

Dit is het resultaat:
Op haar verjaardagsfeest was er ook 1 van haar vriendjes uit de klas. Hij keek in haar "verrassingsdoos" en vond het boekje. Zijn vraag was: Marie, is dat je dagboek vol geheimen???? Nog niet, maar het kan zeker nog komen! We konden 's avonds met een blij gevoel huiswaarts.

2 opmerkingen:

 1. Nou, de allerlaatste prijs is je gegund hoor hihi! Wat was het leuk hè ?! En wat heb je het al goed gebruikt, tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vond die bingo echt superplezant ;-)
   Bedankt, het vrolijke papier kwam inderdaad meteen van pas!

   Verwijderen