vrijdag 27 februari 2015

Blogland - Warm land!

Als reactie op mijn bericht van gisteren  kreeg ik vandaag een hele fijne verrassing. De (blog) madammen die op donderdagavond een haakavond houden in het winkeltje Wol en zo in Bonheiden gaven een kaartje af in het ziekenhuis.

Vanmorgen bracht een verpleegster me dit pareltje:


Eerlijk, dit heeft me zo geroerd en was een echt lichtpuntje na enkele weken van miserie.
In de namiddag kreeg ik nog een tweede enorme verrassing. De hele week spraken ze dat ik misschien zaterdag naar huis mocht. Plots kreeg ik om half 3 te horen dat ik VANDAAG al mocht vertrekken. Het geeft me weer hoop en moed om er tegenaan te gaan!

Bedankt Moeke Veerle, Onlie Mie, Kristel, Daniëlle, Stella, Hilde en Jenny. En toch ook dank je wel Katrientje die normaal ook gaat, maar er gisteren niet kon zijn. Het heeft me heel erg deugd gedaan!

Jullie allemaal ook heel erg bedankt voor de beterschapswensen. Ik ben er nog niet helemaal van af, maar ik weet tenminste al waar ik op moet letten en dat er beterschap op komst is.

10 opmerkingen:

 1. :-) Graag gedaan! En het geluksvlindertje heeft alvast zijn werk gedaan! Toch nog vroeger dan verwacht naar huis! Geniet van je weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het eerste wat ik nu ga doen is lekker lang uitslapen zonder wakker gemaakt te worden voor pijnstillers/bloednames/vijfhonderd keer plassen... :-)
   Ik vond het kaartje echt prachtig!!!

   Verwijderen
 2. Fijn dat ge naar huis mocht !!! Hopelijk gaat het nu snel beter !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel graag gedaan! die blogwereld lijkt altijd zo ver weg, een andere dimensie bijna, toen vertelde kris dat jij in bonheiden in imelda llag, dat is wij wijze van spreken achter het hoekje van ons haken!!! alleen was het toen wat laat om ECHT op bezoek te komen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooooh zo lief!!! Ik ben blij dat je terug thuis bent! Nu nog helemaal genezen... Goeie moed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een warmte en liefde allemaal
  en goed nieuws dat je naar huis mag!

  Heel vlug beterschap!

  Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat je thuis bent. Geniet van de rust en veel beterschap gewenst. Bedankt om mijn blog op te zoeken en te volgen. Zal mij ook eens volger maken.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is het zeker en vast! Fijn hé! Nog veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben door je reactie op mijn blog eens komen piepen op die van jou! Je bent ook een creatieve madam, leuk om te zien. Die tas die je onlangs naaide, heel mooi. ik het het naaien wat aan de kant geschoven, haken ontspant me meer. veel beterschap gewenst. ik ga je blogje volgen via bloglovin!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen