woensdag 24 juni 2015

Mysterieuze picknick @ Misteria Lane

Een paar weken geleden verscheen er een uitnodiging in mijn mailbox. Een uitnodiging voor een picknick, op de zandberg in Tessenderlo, georganiseerd door de vijf schitterende bewoonsters van Misteria Lane! Mee te brengen? Jezelf, iets te eten en te drinken, een kleurrijke picknickdeken, een kleurrijk kussen en één zelfgemaakt cadeautje om te verloten. Kleurrijk? Check:
Er werd niet lang getwijfeld, natuurlijk wou ik er graag bij zijn! De aandachtige lezer kon de voorbije week hier en daar al wat bedrijvigheid spotten op de verschillende blogs van de organisatoren, maar ook achter de schermen werd er duidelijk ijverig geknutseld aan het zelfgemaakt cadeautje voor één van de andere blogsters. Dit was mijn cadeautje, het belandde bij Brigitte!

Orde is een binnenza(a)k en een Pot vol koekjes!
Vee bracht mij en Janusje (en zichzelf natuurlijk) veilig tot in Tessenderlo. Onze sightseeing tour via Scherpenheuvel (precies "d'Ardennen") zorgde voor de nodige hilariteit in de auto. We konden er niet aan doen, we hadden de gps gevolgd! Ik moet eerlijk toegeven dat ik op voorhand ook zeker al uitkeek naar de autorit met onze bekende moeke Veerle MAAKT VANALLES MEE. Janusje was ik misgelopen op de grote blogameetup, dus ik ben blij dat ik haar nu wel in levende lijve kon leren kennen.

De Zandberg beklimmen met Vee en Janusje
Bij de aankomst onder de toren wachtte ons een warm en kleurrijk welkom, kijk maar mee:

Toosten met de kleurrijke armbanden die we net kregen.

Warm welkom!

Kleurrijke kussens...
Jacqueline werd aangesteld als bakker van Misteria Lane en daar hebben we met zijn allen van mogen meegenieten! Ze bakte heerlijke taarten, hier mooi aangeprezen door de bakkerin herself:


Laat ons eerlijk zijn, dat was het enige moment waarop het getetter een beetje stilviel, ja, met taart in onze monden... 

Het uitdelen en krijgen van cadeautjes was een heerlijk moment. Toen bleek pas dat ik echt wel het jonkie was, verder ga ik daar niet op in! Leeftijd maakt allemaal niks uit, dat was al meteen duidelijk, het klikte tussen iedereen! De verrukte blikken op elk gezicht bij het openen van de cadeautjes spraken boekdelen. Van een bende creatieve dames was het natuurlijk wel te verwachten dat ze hun uiterste best zouden doen om er iets leuks van te maken. Dat is zeker gelukt! Een impressie:En wat ik kreeg van Kris? Een prachtige tas met de huisjes van Misteria Lane er op, een rond ritstasje en last but not least, een geluksvlinder! Bedankt Kris, ik ben er heel erg blij mee, het is een prachtig cadeau en een mooi aandenken aan een fijne dag. De geluksvlinder zal zijn werk nog hebben de komende weken! Mijn enthousiasme spat van de foto, merci An om dit vast te leggen!Het was een dag met een gouden randje.Zo morgen er gerust nog volgen! Merci dames om dit te organiseren!


Wie was er bij?! An, Brigitte, Carla, Ingrid, Kris, Jacqueline, Vee, Janusje, Esther, Ingrid, Leen, Daniëlle, Martine, Ellen


De foto's komen een beetje van overal: mezelf, Brigitte, An en Kris. Merci dames!

29 opmerkingen:

 1. Waaaa! Supertof!! :-) Zie al die stralende gezichten. Met zo'n toffe bende kun je toch niet anders dan al je zorgen eventjes opzij zetten. Een heel leuk initiatief en ik ben echt aan't meegenieten op alle blogs... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De zorgen waren ver opgeborgen die middag. ;-) Het was genieten, echt!

   Verwijderen
 2. ooooh, het was echt heel fijn hé Anneleen, ik zit hier weer met een big smile aan de computer !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad en bij elk verslagje dat verschijnt, komt de big smile weer naar boven. ;-)

   Verwijderen
 3. Amai, dat zag er gewoon een perfecte middag uit! Zal je zeker deugd gedaan hebben... En de anderen daar natuurlijk ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amai, dat zag er gewoon een perfecte middag uit! Zal je zeker deugd gedaan hebben... En de anderen daar natuurlijk ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amai, dat zag er gewoon een perfecte middag uit! Zal je zeker deugd gedaan hebben... En de anderen daar natuurlijk ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dag "snotbelleke" :-) !!!
  Neenee, grapje, ge hebt gelijk, de leeftijd speelde gene rol - iedereen zat daar op hetzelfde niveau van zottigheid, en dan klikt het altijd !!
  Zo plezant om nog eens alles te herbeleven via de fotookes !
  Intussen hou ik Brigitte hare blog goed in het oog, oh wee als ze durft te bloggen over haar koekskes uit uwe pot, dan sta ik voor haar voordeur om te proeven ;-) !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voila, we waren allemaal even zottekes, dat is een feit!
   Als ik Brigitte haar reactie hier zo lees, zal je hopeloos te laat komen voor de koekjes tegen dat ze op haar blog staan, ik zou eerderngokken op Instagram hahaha. ;-)

   Verwijderen
 7. Tof dat je je thuis hebt gevoeld! De handwerkmicrobe overstijgt alle leeftijd!
  En nee hoor (als antwoord op jouw vraag in mijn blog), ik vind veel gepraat niet vervelend. Integendeel, ik geniet daarvan! En dan voel ik me minder ambetant omdat ik stil ben...
  Tot binnenkort!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de handwerkmicrobe heb ik zeker goed te pakken, tot grote verbazing van ons mama, ze vraagt zich af van waar ik dat heb haha. ;-) oef, nu ben ik gerustgesteld! Jij brengt net rust vind ik en dat is zeker positief! Tot snel.

   Verwijderen
 8. Dag Anneleen,


  Ik ben erg blij met de koekjespot. Volgend weekend zal het druk zijn want dan komen onze twee kinderen en hun twee lieven op bezoek. Dan is er genoeg volk om te proeven en maak ik zeker de koekskes
  (sorry Ingrid, je mag mijn blog zoveel in het oog houden als je wil, met zo vier grote kinderen en een zoetebek van een man zal er niet veel overblijven :( )

  Fijn je kennen geleerd te hebben, Anneleen,

  Liefs van Brigtte

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blij om te horen dat je blij bent met de koekjespot, je cadeautje is met veel plezier gemaakt!
   Zelf vond ik het ook heel erg aangenaam om je te ontmoeten, je gevoel voor kleur werd nog maar eens heel erg duidelijk in je prachtige kussen!
   Haha, arme Ingrid, ze wil zo graag eens proeven, met al die zoetebekken in huis zullen de koekjes niet lang overleven...

   Verwijderen
 9. Wat een gezellige foto's wist je te verzamelen... dat is echt weer helemaal opnieuw de namiddag beleven... toch zo plezant hé!
  Zeg bloosbloos voor mijn tas... gelukkig zagen je oma en mama die van Janusje niet want dan zou het andere praat geweest zijn... maar allé binnenkort gaan wij dat ook leren hé. Zo'n Janustas! Ik kijk er al naar uit en superfijn dat jij er dan ook bij bent! Weet je al welk modelleke je wil maken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Door de foto's bladeren, blijf ik een fijne bezigheid vinden!
   Elke keer opnieuw geniet ik er met volle teugen van. ;-)
   Ja, binnenkort hebben wij een echte Janusje-tas op ons palmares staan. Ik moet wel nog beslissen dewelke ik ga maken, ik moet daar dringend mee gaan voortdoen, want het is al bijna zo ver! De coraline clutch steekt al lang mijn ogen uit, maar dat is een klein projectje, ik wil een echte grote maken. ;-)

   Verwijderen
 10. En de berichtjes blijven komen ;). Leuk om ook hier het verslagje te lezen!
  Ik begin ook altijd spontaan te lachen als ik over de picknick lees ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo leuk om het nog eens te herbeleven ! Wat was het toch gezellig ! Ik zou zo terug fietsen, volgende zaterdag om het nog eens over te doen …

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, nog eens 80 km in de beentjes. ;-)
   Het is het waard zegt. :D

   Verwijderen
 12. Wauw ja klinkt echt als een dag met een dikke gouden rand! Had ik ook nog wel willen bij zijn!
  Super!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat begrijp ik, misschien moeten we ook eens een kleine blogmeet organiseren? ;-)

   Verwijderen
 13. Leuk verslagje, het was toch een superleuke dag hé ?
  Voor herhaling vatbaar, zou ik zeggen.
  Tof om je te leren kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ja, het was mooi hé. Zalig om je verslagje te lezen. Nu beleven we het nog eens opnieuw. Blij je te leren kennen en tof dat ik je terug zie bij Kris.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Khad het al op andere blogs gelezen, jullie moesten beschaamd zijn, in de buurt van mijn geboortedorp samenkomen zonder dat ik dat wist!!! Hier had ik zeker bij willen zijn, het is altijd fun om andere blogsters te ontmoeten. Jullie hadden een fijne dag!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk om eens bij je te komen buurten en je verslag te lezen. Ik was weer even helemaal terug! Dank je wel! Heerlijk. Leuk dat ik je een beetje heb leren kennen ik ga je zeker volgen! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 17. En kunt ge nu geloven dat is de sjokolatte sossis nog altijd niet gemaakt heb ???

  BeantwoordenVerwijderen