dinsdag 2 juni 2015

Een onderonsje van favorietjes...

Dat ik fan ben van de Zo Geknipt! boeken is al lang geen geheim meer. Jullie zagen hier al eerder enkele maaksels verschijnen en er zullen er zeker nog volgen. De werkbeschrijvingen en patroontjes vind ik nog steeds zeer duidelijk om mee te werken.

Mijn eerste versie van het recept "Orde is een binnenzak" rolde al in december 2012 van onder mijn naaimachine. Nog pre-blogtijdperk dus... Vorige week kreeg ik het ineens in mij, er moest en er zou vervanging komen. Mijn trouwe vriend heeft goed dienst gedaan, maar de boterhammetjes verdienden ondertussen wel eens een nieuw vervoermiddel.

Een ideaal projectje om te maken tijdens het vorige naaisalon van De Rode Draad leek me. Rond 20u begon ik met stof knippen en om 22u25 klokte ik af met een afgewerkt exemplaar. Waarvoor dank Elke dat ik het nog mocht afwerken!

Een onderonsje van favorietjes denk je? Wel ja, zowel het zakje als de stof waarin ik deze versie gemaakt heb, behoren tot de favorieten. De vorige versie was een combinatie van paars met witte bolletjes en blauw met bloemetjes.Dit keer koos ik voor een combinatie van Soft Cactus met effen oranje.

Mijn boterhammetjes worden vanaf nu in onderstaand exemplaar vervoerd, ik moet zeggen, ik ben er zeer tevreden over!

9 opmerkingen:

 1. Een hele eer voor de boterhammetjes om daar in te mogen.... Prachtig exemplaar !!!
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk eens op de Zo geknipt sew along blog (link op mijn blog). Was van plan deze maand eens mee te doen met de broodzak, doe je ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond het onmiddellijk een leuke combinatie en ben nog altijd fan als ik de tas zo zie! Daar ga je zeker heel veel plezier aan beleven...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Uw boterhammekes hebben een super sjiek vervoermiddel gekregen !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een hele mooie tas voor de bokes is het geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een heel leuk tasje is het geworden. Dat patroon is een tofke hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele toffe tas om je bokes in te vervoeren! Leuk patroon dat ik ook dringend eens zou moeten proberen, je stofkes zijn heel vrolijk!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed gelukt hoor!

  Boterhammekes kunnen maar niet genoeg vervoermiddelen hebben. Kwestie van afwisseling in hun saaie leven!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tof! Ik moet ook eens een boeterhammen zakje maken voor mezelf! De jouwe past bij je gsm zakje als ik mijn niet vergis... Geniet van dat nieuwe zakje!!!

  BeantwoordenVerwijderen