dinsdag 15 april 2014

In de prijzen gevallen, maal 3!

Na een toch wat kalme periode op bloggebied ben ik totaal onverwacht maar liefst drie keer tegelijkertijd in de prijzen gevallen! Wauw! En waarmee hoor ik jullie dan denken? Wel, ik werd genomineerd voor de Liebster award door “De kinnekesCloots”, “128” EN door Maren van “Hoemmelke”. Het zijn stuk voor stuk heel plezante blogs die ik graag volg, ga er zeker ook eens piepen!


Het schijnt dat het ongeluk brengt om de ketting te verbreken en aangezien er hier toch ook een tikkeltje bijgeloof heerst, ga ik dat zeker niet riskeren! 3 nominaties betekent ook VEEL vragen om te beantwoorden. Ik ga dit dus in 3 verschillende keren doen. Hier ga ik.

De spelregels:
De liebster award is bedoeld voor bloggers met minder dan 200 volgers.
Je deelt 11 feiten over jezelf.
Je linkt degene die jou genomineerd heeft in je blogpost.
Je beantwoordt de 11 vragen van degene die jou genomineerd heeft.
Je kiest 10 nieuwe bloggers die je wilt nomineren en je linkt ze in je blogpost.
Je stelt 11 nieuwe vragen op voor de bloggers die jij genomineerd hebt.
Je laat een comment achter op de blog die je wilt nomineren.

De 11 feiten over mezelf:
Eet graag scampi’s – woont in Kumtich (Tienen) – heeft altijd te weinig tijd – boekenwurm – zit graag uren in bad – ongeduldig– eeuwige bobette – boerendochter – last minute woman – bakt graag – spoorvrouw.

De 11 vragen van De kinnekes Cloots:
Wat is jouw topstuk in je kleerkast? (gekocht of gemaakt, maakt niet uit)
Dat is een moeilijke, in mijn kleerkast hangen veel favorieten die er dikwijls uitkomen. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat dit kleedje (check de schoenen!) op dit moment wel de favoriet is. De schoenen lijken ervoor gemaakt, maar ze zijn helaas niet gemaakt om de trein op en af te klauteren en dus ook niet om te gaan werken, oeps!
Wanneer komt ge echt uw deur niet uit?
Met vettige haren, dat vind ik echt een verschrikking. Dan ben ik niet gerust voor mijn lokken shampoo gezien hebben!

Hoe laat begint je dag en hoe laat eindigt die?
Op weekdagen start mijn dag rond 5u45 en probeer ik die te laten eindigen rond 22u22. Raar maar waar, dat is vaak het uur op de klok als ik mijn bed in kruip, ik doe het er zelfs niet voor! Als ik te laat ga slapen is dat ten koste van mijn concentratie en mijn humeur op het werk… In het weekend slaap ik graag uit, ik geef toe, op zondag durft het dan wel eens 10u en later te worden!

Bokes of warm?
Moeilijk, ik eet het liefst bokes, maar heb toch ook graag iets warm van tijd tot tijd. Mijn favoriet van het moment: twee bokes met daartussen appel in partjes met wat kaneel en dat tussen de grill. Telt dat als bokes of als warm??!! Wel lekker!

Hoe dikwijls per dag lees je blogs?
Dat hangt ook wat af van dag tot dag. Tijdens de middagpauze op het werk schuim ik soms enkele blogs af en als mijn boek op de trein uit is, of erger nog, enorm tegenvalt, bekijk ik al eens blogs via mijn gsm. Jammer genoeg kan ik via die weg niet meer reageren!

Wat was je laatste kringloop/tweedehands aanwinst?
Mijn laatste aanwinsten heb ik hier nog op mijn blog laten zien. 1 van mijn favorieten in de kleerkast ondertussen, dit kleedje, op de kop getikt op de retrodag!

In wat kan je jezelf wel een freak noemen?
Tijdens het strijken gebruik ik een “vouwmaatje”. Ik heb graag dat alle t-shirts en truitjes, kortom alle opvouwbare dingen, mooi gelijk in de kast liggen. Ik weet het, 1 van mijn autistische trekjes.Wat doe je zelf en wat laat je liever doen?
De was doe ik het liefst zelf. Ik hou van de geur van mijn eigen wasmiddel! Een compromis met mijn schoonmoeder is dat zij onze lakens wast en strijkt, ik vind het heerlijk om die dan terug te krijgen in perfecte pakketjes die goed in mijn lakenschuif passen!

Welk attribuut in je huis wil je zeker nie afgeven?
Mijn zalig bed, dat klinkt misschien raar, maar ik ben zo iemand die echt haar slaap nodig heeft...

Je favoriete nummertje om is goe mee te zingen?
In de auto ligt er altijd minstens 1 cd, één van Kings of Leon. Die cd gaat er nooit uit en als het radioprogramma mij niet aanstaat, is die cd mijn beste maatje. Use somebody is dan het favoriete liedje om mee te zingen (kwelen…).

Douche of bad?
Zeker en vast een bad, maar enkel als ik daar de tijd voor heb! Mijn liefste wederhelft lacht er dan altijd mee dat ik vertrek met een cd en een boekske. Als het te lang begint te duren, komt hij dan eens kijken of ik niet verdronken ben, dat is liefde zeker?!

De volgende beantwoorde vragen komen er morgen aan!

2 opmerkingen:

 1. Nice shoes! Ee en nen vouwmaat seg, jawadde :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja dat is nogal iets hé?! :-)
   Dat zat bij mijn strijkplank en ik vind dat iets plezant!

   Verwijderen