zondag 13 april 2014

Zonnig dagje in Maastricht

Enkele vrijdagen geleden trok ik met een vriendin naar de markt in Maastricht. De zon maakte er een stralende ochtend van en dat merkten we ook aan de drukbezochte vrijdagmarkt!

Al een heel tijdje had ik mijn zinnen gezet op een tricot van Stenzo voor mijn project in de naailes. Net toen ik wou bestellen, zag ik dat hij uitverkocht was. Wat later op het stoffenspektakel kocht iemand de laatste metertjes net voor mijn neus weg en toen de stof in promotie was op een website, kwam ik weer net te laat! Dikke pech dus, maar in Maastricht kreeg ik hem eindelijk te pakken.

De felbegeerde tricot:


In de plaats daarvan maakte ik mijn naailesprojectje in een vrolijke stof van Lillestof die ik hier al liet zien. Ondertussen kan ik jullie de afgewerkte versie ook al laten zien, eerlijk, ik ben er heel blij mee! Het werd een burda 7828.In Maastricht kon ik dit stofje ook niet weerstaan, het is dezelfde kleurencombinatie als het verjaardagspakketje voor Sofie en ik was er zo verliefd op dat ik er echt een lap van moest meebrengen...Vorige week zat ook nog onderstaand pakketje in de brievenbus. De creatieve uil organiseerde een give away en ik won 1 van de gegeerde pakketjes. Zoals jullie wel al eens eerder hebben kunnen lezen, ben ik wel into uiltjes dus ik heb er al een plekje voor gezocht! Een schriftje komt natuurlijk ook altijd van pas dus ik was heel gelukkig bij het openen van deze
prachtige enveloppe. Nog eens bedankt Patricia!Ondertussen ben ik totaal onverwacht ook maar liefst 3 keer genomineerd voor de Liebster award, awel daar ga ik nu eens over nadenken!

6 opmerkingen:

 1. Dat bovenste stofje waaw en schoon gelukt kleedje hebt ge gefabriceerd seg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mercikes en ja, dat stak al een tijdje echt mijn ogen uit. ;-)

   Verwijderen
 2. De naailes werpt duidelijk z'n vruchten af! Heel leuk. Mooie stofjes, helemaal mijn goesting!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awel ja, dat is nu het derde jaar dat ik op naailes zit en je ziet toch wel een verschil met wat we in het eerste jaar gemaakt hebben. ;-)

   Verwijderen
 3. Haha ik ook drie keer genomineerd.....die markt is echt de max hé

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uw blog is dan ook geweldig plezant om te lezen hé Vee! Ja, spijtig dat die markt op ne vrijdag is, altijd congé voor nodig... Of misschien maar een geluk, misschien gingen we anders te dikwijls. ;-)

   Verwijderen