woensdag 17 september 2014

Raad je plaatje kreeg een staartje

Bij Onliemie viel er onlangs iets te winnen. Hiervoor moest je wel het volgende raadseltje oplossen: 't is wit en toch is 't groen! Ik moet eerlijk toegeven dat mijn eurootje pas gevallen was na het uitdelen van een paar tips. Het ging over zelfgemaakt wasmiddel, Onliemie heeft het uitgetest en volgens haar is het een aanrader, zeker eens uitproberen dus.

Samen met 5 andere personen loste ik het raadseltje op en met puur geluk won ik de verrassingsprijs. En dat net op de eerste dag van ons verlof, dat begon al goed!
Benieuwd als ik ben, keek ik natuurlijk heel erg uit naar het pakje.

Maandag viel dit prachtstuk in de brievenbus:


Een prachtige kussenhoes met gehaakte bloemetjes erop genaaid + het enige echte onliemie label, zo tof! Zoals jullie kunnen zien, passen de kleuren perfect in ons interieur. Het kussen ligt dus al in de zetel te pronken. 

Ook dit kaartje kwam uit de envelop gevallen, dit zal vanaf nu dienst doen als bladwijzer! 


Nog eens heel erg bedankt Kris, ik ben er echt heel blij mee!

6 opmerkingen:

 1. Ha aangekomen dus! Fijn dat je het ook leuk vindt en dat het in jullie interieur past want dat is natuurlijk altijd een gok.
  Straf hé dat ik het nu verstuurd heb voor slechts 3 euro ipv 7 euro 30 die ze eerst vroegen! Ik heb weer iets bijgeleerd! ;-)
  Lieve groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij had geluk en won een prachtige prijs! Proficiat!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi! Via via kwam ik op je blog terecht. Het is hier erg gezellig dus ik ben je nieuwste volger geworden! Groetjes, Lotte (friemelentinus.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen