dinsdag 23 september 2014

Une petite fille

Boy or girl, that was the question! Mijn collega kreeg een tweede kindje en geloof me, deze keer kon ze de spanning er goed inhouden. Geen krimp heeft ze gegeven bij de vele insinuaties en een verspreking zat er ook al niet tussen, dju!. Ik, curieus?!

Hoe langer hoe meer ik overtuigd was dat het wel een jongen moest zijn. Ah ja, ze wou zo graag een meisje dat ze dat nieuws toch ZEKER niet zou kunnen verzwijgen?! Het moest dus wel een tweede jongetje zijn.

Groot was de verbazing bij het krijgen van een smsje voor de geboorte van Elise. Een meisje begot! Dat was me toch een sterk staaltje verzwijgen dat ze te berde gebracht heeft. 3 keer moest ik het lezen voor ik het goed en wel besefte. De collega’s dachten er duidelijk allemaal hetzelfde over als ik aangezien de pronostiek 7 stemmen telde voor een jongetje en slechts 2 voor een meisje.

Tijdens mijn verlof ging ik al eens op extra babybezoek (de babyborrel volgt nog). Met lege handen aankomen was natuurlijk geen optie dus ik maakte de fiere mama een divided basket van Noodlehead in haar lievelingskleuren. Dit is het resultaat:
Volledig tevreden was ik niet, de versteviging kon beter dus dat staat op de “te onthouden” lijst voor de volgende keer. Ik zal ook geen judoband meer gebruiken voor de handvatten, dat maakt het geheel nog minder stevig door de zwaarte. Door mijn last minute karakter kon ik wel niet anders dan de mand zo afgeven, ze zal gebruikt worden voor babykleertjes dus dat zal de stevigheid meteen ten goede komen!

Voor de bayborrel zelf heb ik ondertussen al een andere verrassing voorzien, nog even wachten met tonen want de kersverse (nieuwsgierige) mama durft hier ook al eens komen lezen!

5 opmerkingen:

 1. Ondanks al je bedenkingen vind ik het een geweldig mooie tas! Toch bedankt voor de tips! En nu maak je me wel al nieuwsgierig naar het andere cadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, van de kleurencombinatie was ik wel zeer tevreden. ;-)
   Het andere cadeautje, daar ben ik echt van in mijn nopjes! Nog even geduld dus...

   Verwijderen
 2. Ik vind je tas echt wel geslaagd! Vrolijk stofje!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh zeg ik lees dit nu pas, dit zal wel over mij gaan zeker?!
  Het mandje heeft al dienst gedaan, ik had het trouwens ook mee op de babyborrel maar je bent niet tot aan de luiertafel geraakt (denkik) haha.
  Ik vind het nog altijd heel geslaagd en praktisch!

  BeantwoordenVerwijderen