zaterdag 24 januari 2015

Babarum blogmeet

Enkele weken geleden konden jullie bij verschillende plezante blog madammen lezen over de Babarum blogtour. Achter deze webshop voor stoffen en toebehoren zit de straffe madam Jelle. Naar aanleiding van deze blogtour, organiseerde Jelle een blogmeet voor de dames die deelnamen aan de tour.

De madammen mocht elk ook nog een mystery blogster meebrengen. Elke koos mij als blind date. Spannend! Jammer genoeg kon ze er vandaag op het laatste moment toch niet bij zijn. Ik zag haar deze week wel op het naaisalon "De rode draad" dat vorige donderdag van start ging. Samen met Karolien ging ik er op af. Het was een gezellige avond en we eindigden met deze toffe attentie, een gepersonaliseerd speldenkussentje:


Ondanks het wit tapijtje van vanochtend, zijn we goed in Leuven geraakt om aan onze blind date te beginnen. Benieuwd naar wie er allemaal bij was? Bij Zoff in de Mechelsestraat genoot ik van een lekkere lunch samen met de volgende ladies: Jelle, Sarah, Cindy, Els, Lindsy en Gerlinde.

Jullie kunnen wel al raden dat er heel wat afgetetterd werd. Een gespreksonderwerp vinden was natuurlijk absoluut niet moeilijk, stoffen, naaien, projectjes en we waren vertrokken!

Nadien trokken we nog langs de gevestigde waarden in Leuven: Pauli, Habiba, Hexagoon en Lanalotta. Er werd veel gesnuisterd, maar we hadden karakter, de buit viel nogal mee!

Jelle voorzag ons allemaal nog van een zakje gevuld met enkele schatten. Ook Gerlinde verwende ons met een cadeauzakje. Dit is wat er in het mijne zat:


Een patroontje voor dames t-shirts, een handnaaimachientje, een bon voor 1,5m stof naar keuze en een prachtige lap stof. Gerlinde verwende ons met zelfgemaakte choco en enkele snoepjes. 
Kortom, het was een plezante dag en zeker voor herhaling vatbaar. Dikke merci dat ik er bij mocht zijn!

9 opmerkingen:

 1. Leuk verslag van een verwendag, lijkt mij zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een blij verslagje om te lezen, jullie hadden duidelijk een topdag samen! Dit moet zeker nog eens herhaald worden!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Misschien kunnen we naar de volgende meet eens samen gaan???

   Verwijderen
 4. Zoveel spijt dat ik er niet kon bijzijn, ik had me er zo op verheugd... Zo te zien was het een geweldige blogmeet.
  Tot binnenkort op De Rode Draad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelf vond ik het ook heel jammer dat je er niet bij kon zijn, zonder mijn blogmadam moeten gaan seg! Kindjes gaan natuurlijk voor hé, we zullen de kans nog wel eens krijgen om dat goed te maken?!
   Op De Rode Draad zie je me zeker nog verschijnen.

   Verwijderen
 5. Dat zal wel super leuk geweest zijn en jullie kunnen nog nagenieten als jullie met de gekregen en gekochte spullen bezig zijn!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dit klinkt erg leuk en gezellig!! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen