donderdag 15 januari 2015

Over een stoffenverkoop met extraatjes...

Vorige week nam ik deel aan de wedstrijd van de stoffenverkoop van Something Strange. Wat viel er te winnen? Vijf personen mochten samen met een vriendin een halfuurtje voor de start van de stoffenverkopen al stofjes gaan kiezen. (de zesde winnaar kon €30 shoptegoed winnen).

Vrijdagavond zag ik tot mijn grote verbazing mijn naam verschijnen op de facebookpagina! Voor mij was dit echt een geschenk aangezien ik niet goed bestand ben tegen hele drukke ruimtes. Een heerlijkheid om lekker rustig met enkele andere personen op het gemak te mogen voelen, kijken, kiezen en kopen!

Wie nam ik dan mee? Wel, ik dacht meteen aan Maren  aangezien zij ook aan de wedstrijd deelgenomen had en ik er zeker van was dat zij een mooi stofje ook wel kan appreciëren. Snel een telefoontje en het was in de sjakosj (met een kleine omweg via onze mannen aangezien ik haar nummer niet had...), we konden op weg zaterdagochtend!

De nieuwe stofjes waarvoor mijn creatieve brein al overuren aan het kloppen is in gedachten:


Tot zover het eerste extraatje, maar er was nog meer! Toen we met onze buit (natuurlijk) terug aankwamen ten huize hoemmelke, zei Maren me dat ze nog iets voor mij had als dank voor de uitnodiging. Ze stopte me een prachtig zakje toe met daarin een warmtekussentje met een uilenstofje, hoera!, een spiegeltje en enkele magneetjes. Het spiegeltje zit ondertussen al in mijn handtas en de magneetjes hangen te schitteren op ons memobord. Kijk gerust even mee:


Nog eens heel erg bedankt, dat had je echt niet moeten doen, ik vond het plezant om samen te gaan!

11 opmerkingen:

 1. Allez,
  't is te merken aan jou dat je geweldig hebt genoten.

  Mooie, lieve cadeautjes van Maren gekregen.
  En dat uw brein volop in gang is geschoten, dat kan ik begrijpen,
  dat van mij is ook al vertrokken met uw oranje vogeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je gewonnen hebt! En wat lief van Maren :). Groetjes, Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is nu pas in de prijzen gevallen se!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond het ook tof dat we samen gegaan zijn, Ik heb er van genoten om niet ussen de massa langs die stofkes te lopen. en ook 5 keer op het gemak terug naar die zelfde stofkes terug te gaan kijken, zonder geduw of gewring.
  Bedankt om aan mij te denken
  Maren

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof zo op voorhand mogen kiezen! Wie zou daar niet blij om zijn! Benieuwd wat er uit je brein gaat komen? De vogeltjesstof is meer dan geweldig en wat ben je goed verwend! Leuke cadeautjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jullie hebben blijkbaar genoten van stofjes kiezen, altijd plezanter om dat rustig te kunnen doen. En Maren is een heel lieve dame, ik ken haar ook. Ferm stofkes gekozen moet ik zeggen en magneetjes en een kussentje heb ik ook al van Maren, ze maakt leuke spulletjes!
  Veel plezier met je aankopen!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. In alle rust mogen uitzoeken, zalig ! En het vogeltjesstofke is mijne favoriet ook (zo te lezen in de commentaren ben ik niet de enige !).
  Superlief van Maren, die cadeaukes !!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohh dat is wel keitof dat je dat gewonnen hebt! Ik ben ook absoluut niet voor al die drukte dus dat moet zalig geweest zijn! Tof dat je Maren meenam, leuke kadootjes trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie stofjes, mooie cadeautjes!
  Ben een beetje jaloers op je prijs!!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat was een prijs zeg!En tof dat je ook Maren blij hebt gemaakt door haar mee te nemen en erna zelf verrast werd met die leuke cadeautjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wauw, zo'n leuke prijs! En zo'n mooie stofjes gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen